Hoe hou ik de stroopwafels het langst lekker?

Wanneer de stroopwafels niet direct worden opgegeten adviseren wij het pakje in de koelkast te bewaren of in te vriezen. Dan blijft onze stroopwafel tot de THT nog lekker. Omdat aan onze stroopwafels geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen en geen bind- en conserveermiddelen worden toegevoegd, hebben onze stroopwafels geen maandenlange houdbaarheidsdatum, maar creëren ze wél het ultieme genieten-momentje!

Waarom The Orange Waffle in Nederland?

Het antwoord op deze vraag is enerzijds ´de vraag´. Tijdens ons Chili-avontuur (2016-2017) zijn we gaan onderzoeken of het op grotere schaal verkopen van stroopwafels in Chili zakelijk interessant kon zijn. Tijdens deze onderzoeksperiode ontvingen we ontzettend veel mailtjes en berichtjes vanuit Nederland, met de vraag ´of de Orange Waffle in Nederland niet óók te koop was´. De grote vraag heeft ons toen doen besluiten hier een actie op te zetten in de vorm van een limited edition stroopwafelblik. Sinds maart 2018 verkopen we alleen nog de refill (navul) pakjes stroopwafels.
Anderzijds omdat de Orange Waffle een echt Hollands product is. Het zou toch gek zijn, als we onze Orange Waffle in het buitenland verkopen, maar deze in Nederland niet verkrijgbaar zou zijn. Bovendien, we gunnen iedereen onze heerlijke stroopwafels!
U zou deze dus ook gewoon in Nederland moeten kunnen bestellen of kunnen kopen bij één van onze officiële verkooppunten.

Waarom zou je The Orange Waffle stroopwafels kopen?

Onze stroopwafel is niet alleen ´s werelds meest verse, maar ook de lekkerste! Iedereen die hem heeft geproefd kan dát beamen. Wat onze Orange Waffle daarnaast zo bijzonder maakt, is dat deze bereid wordt, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder bind- en conserveermiddelen. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit wafel. Zó lekker proeft u ze echt nergens. Dus probeer het een keer en u zult begrijpen waarom.

Komen er nog meer producten naast het Familiepakket?

Nee, los van mogelijke periodieke actie’s, ligt onze focus voorlopig enkel bij het ‘gewone’ pakje stroopwafels.
Omdat we voornamelijk verkopen en leveren aan onze verkooppunten, bedrijven, scholen en (evenementen-)organisaties, praten we altijd over grotere aantallen/dozen.
Toch bieden wij ons familiepakket aan voor de particuliere verkoop. Ideaal voor familiedagen, (verjaardags- of buurt-)feestjes, trouwerijen, traktaties of bijvoorbeeld wanneer uw kind een spreekbeurt wil geven op school!

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Los van onze spoedlevering, waarbij we uw bestelling, op iedere dag van de week binnen 3 werkdagen na bestelling leveren, hanteren we de volgende bestel- en leveringsvoorwaarde:
Bestellingen die besteld en betaald zijn vóór maandag 12:00 uur, worden de donderdag erna geleverd.

In Chili ging er nog een deel van de opbrengst naar het goede doel. Nu niet meer?

Klopt. Toen hanteerden wij een actie waarbij we graag geld wilden ophalen voor stichting ‘Los Niños de Dios’. De stichting steunt familie Weerheim die zich in Santiago al jaren inzet voor kansarme, Chileense straatkinderen.
Ondanks dat we dit graag door wilden trekken omdat het echt heel goed voelt om iets te betekenen voor een ander die het niet zo goed heeft, hebben we besloten dit echt alleen nog bij bepaalde acties te doen.

Waarom reageren jullie niet op vragen of berichtjes op jullie Facebookpagina?

Wij gebruiken onze social media pagina’s enkel om te delen. Dat is opgenomen in ons beleid. We delen er werkelijk alles wat ook maar iets te maken heeft met ons bedrijf of ons product, maar openbaar reageren doen wij niet. Neem het dus vooral niet persoonlijk 😉
Wat voor ons ook meespeelt.. We zijn als gezin bekend geworden door het RTL4 tv-programma Helemaal Het Einde en dan zijn er (helaas) ook altijd wel een paar mensen die hun negatieve mening moeten afreageren.
Daar staan wij boven en geven dat nul aandacht. Helaas moeten in dit geval dus een beetje de ‘goede’ onder de ‘slechte’ lijden. Maar.. voor antwoorden op vragen kun je altijd mailen naar info@theorangewaffle.com
Wij streven ernaar vragen binnen 24 uur beantwoord te hebben!

Waarom blokkeren en/of verwijderen jullie berichten van jullie Facebookpagina?

Zoals we de laatste tijd steeds vaker voorbij hebben zien komen; BE NICE OR LEAVE!

Wij verwijderen iedere vorm van (soms vergaande) negativiteit van onze pagina’s en de betreffende personen blokkeren we. Wij handelen op gevoel: voelt een berichtje voor ons niet goed, verwijderen we deze. Wij delen omdat we dat leuk vinden. En dat moet zo blijven. Mensen die bepaald commentaar niet voor zich kunnen houden​ en dit, wetende dat er ook kinderen meelezen, per se willen spuien, vinden wij niet respectvol en mogen dat lekker ergens anders doen, maar niet op onze pagina´s.