Goede doel

Project 2017 • Stichting Los niños de Dios

Tijdens onze deelname aan het eerste seizoen van het tv programma ‘Helemaal het einde’ wilden we de haalbaarheid onderzoeken om stroopwafels te verkopen in Chili. Hierdoor kwam er ook veel vraag uit Nederland. Omdat stroopwafels in Nederland natuurlijk overal te koop zijn, moest het iets speciaals worden. Zo besloten we er een goed doel aan te koppelen en een speciaal blikje voor te laten ontwerpen, wat voor de echte fans dan gelijk een leuk hebbe-dingetje zou kunnen zijn.
We kwamen in contact met een Nederlands gezin wat al een aantal jaar in Santiago woont. Zij hebben ook vier kinderen en kwamen rond dezelfde leeftijd naar Chili. Zij zetten zich 24/7 in voor kansarme, Chileense straatkinderen. Werkelijk fantastisch werk wat zij doen!
Alex & Joke maken zich dagelijks hard voor kinderen die geen liefde en aandacht krijgen van hun ouders, maar vaak ook bizar weinig te eten krijgen. Hun verhaal raakt ons. Wat een fantastisch werk doen deze mensen. Hier zouden wij heel graag stroopwafels in Nederland voor willen verkopen, om zo dit gezin te kunnen steunen met hun geweldige werk.
We gingen aan de slag met een stroopwafelzakje (wat moet er allemaal op komen te staan, welke regeltjes zijn daaraan verbonden, wat kost het etc), een speciaal ontworpen blikje, uiteraard de stroopwafels zelf en dan nog het verzenden. Ook de website moest aangepast worden en alles moest worden veranderd om er een webshop van te maken. Er is een hele hoop tijd in gaan zitten, maar wat waren wij er trots op en wat zijn we blij dat we uiteindelijk zo’n mooi bedrag naar de stichting Los niños de Dios hebben kunnen brengen.
Dit smaakt naar meer! Het voelt goed om iets te betekenen voor kinderen die het niet zo goed hebben als de onze. We hebben daarom besloten om ons in 2018 weer in te gaan zetten voor een goed doel. We hopen dat u aan ons denkt als u stroopwafels wilt kopen. Bij aankoop van 1 pakje Orange Waffle wafels, helpt u ons al steunen!

Dank u wel,
Familie van Wichen - Chili